Vovseriet
 

Nyt 2014

Årene går - og vi vender tilbage........direkte citeret efter Th. Helmig, som jo netop er blevet 50 år. Hurra for ham. Tilbage i 1986 mødte vi ham første gang på Rock Cafeen i Ringkøbing....det var Midnat i Europa og dengang havde han proptrækkerkrøller og han stod ikke længere væk end alle tilskuerne blev våde af sveden som sprang fra hans krøller :-) Rock Cafeen er virkelig ikke noget stort spillested.

Vovseriet er sat til salg. Vores himmerige er ikke længere stort nok. Vi har plads nok under tag - og hvilken plads. Men vi mangler plads i lange længder hvor hundene kan strække ud og gå på større og længerevarende eventyr på egen hånd - udenfor.
Vores liv med hundene er sindsygt vigtigt, og efter at hyrdehunden Mira er kommet til har vi fået lyst til at stifte bekendtskab med hyrdningens kunst - og vi gider ikke køre land og rige rundt for at finde får. Dem håber vi at få plads til på ny matrikel når tiden kommer dertil - sammen med indiske løbeænder og selvfølgelig høns i massevis og en hane til at styre flokken og sikre de næste generationer.
Men allerførst skal vi lige have solgt himmeriget til de helt rette folk.
Vi kender dem ikke endnu, for ingen har endnu skrevet under, men vi ved at de bliver ligeså lykkelige for at bo her som vi har været. Huset er fabelagtigt med lækker karma og udendørs rummet er jo fuldstændig fortryllende på alle årstider. Så det skal nok blive solgt - det er vi ikke nervøse for.
Vi har ikke noget vi skal nå - så vi skal ikke ræse herfra. Har tid til at vente på de rette.
Og heldigvis er der mange andre som kan se potentialet - vi har haft mange fremvisninger og har tilbud vi forholder os til.

EDC - Boligland i Skanderborg med Per Sloth Nielsen i spidsen står for salget. Salgsmaterialet kan beses på www.edc.dk - søg på Blegsø Banke 11.


Forår, sommer og sensommer er vel brugt og alle trives - vovser som mennesker. Haven udvikler sig år for år og hækkene er ved at være høje. De er blevet klippet et par gange iår og vi forventer at de næste år gør deres arbejde med at indramme rummene sådan helt for alvor. Det blir godt.
 
 
4 NOVEMBER 2014
Der er skrevet under på køb og salg af VOVSERIET. De helt rigtige ejere er fundet. Nu går den næste tid med fortrydelsesret og advokatforbehold før vi kan skrive SOLGT på skiltet.
Mavefornemmelsen er helt rigtig og vi er overbevist om at de nye ejere bliver lykkelige her. 
Nu gør vi haven klar til efterår og vinter, bedene gåes igennem, stauderne klippes ned og  græsset klippes sidste gang og stikkes så vand kan trænge ned. Køberne får det dejligste forår på BB11 og kan læne sig tilbage og se på at det hele kommer op gennem den frosne jord til marts-april. 
3 løbeænder er flyttet ind - de sørger for at udrydde sneglebestanden.
Ha en dejlig dag. 
Sys og Ann Vad Steffensen | Landsbækvej 90, 8450 Hammel - Danmark | Tlf.: 29472250 | ann@horex.dk