Vovseriet
 

Størupdals PFANTE

 

Størupdals Pfante 17.04.2003 - 21.08.2015

Pfante var min (Sys´s) første hund og ham som startede hele eventyret. Han var en chokoladebrun labrador 

Jeg havde bestilt Pfante i god tid og ventede et lille års tid, fra bestilling til afhentning. Straks fødslen var vel overstået ringede Heidi og fortalte at hun havde fundet en Pfante til mig. Han var en rigtig kælletold lød meldingen, og jeg besøgte ham bare 5 dage gammel og gav ham mælk af sutteflaske...

Han var bette - faktisk kunne jeg dengang have ham i EN hånd. Han var ud af et kuld på 12 chokoladebrune hvalpe.

Jeg tilbragte megen tid på Lolland og var sammen med Pfante rigtig mange gange i løbet af hans første 8 leveuger - ofte flere dage ad gangen, og hjalp til med pleje, rengøring og socialisering af hvalpene. Et skønt liv i hvalpegården.... hvor jeg dog nød det og hvor jeg dog havde mange rifter..... Da Pfante var 8 uger tog jeg ham med hjem til Århus.

Han var fra første færd en tilbageholdende fyr med - desværre - tendens til nervøsitet og i nogle situationer angst. Han lærte mig meget om hundenes væsen og væren. Jeg er blevet udfordret på min indsigt i hundenes væsen og er meget klogere på grunden til hans reaktioner, og hvad jeg skulle stille op for at gøre livet lettere for, og han endte som en harmonisk og højt højt elsket og værdsat hund.  Slag i slag tog vi det, og heldigvis knyttede han sig stærkt til mig. Han ændrede mit liv. 

Pfante elskede sin flok, og var en superkærlig og rolig storebror for Cosmo, Bine, Vega og Mira. Han fandt megen støtte i deres letsind og gåpåmod, og han elskede at lege og putte med dem. En dejlig kærlig - og i trygge rammer - helt igennem harmonisk og glad dreng.

Pfante blev 12 år og dagen blev på traditionel vis behørigt fejret med lagkage - lige noget for en Pfante ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sys og Ann Vad Steffensen | Landsbækvej 90, 8450 Hammel - Danmark | Tlf.: 29472250 | ann@horex.dk