Vovseriet
 

Sys

Jeg hedder Sys Vad Steffensen.

Jeg er opvokset i Holstebro - vestylland, hvor mor og far stadig bor. I 1996 pakkede jeg mit habengut sammen og flyttede til Århus, og jeg er blevet østpå.

Min absolutte passion i livet er hunde - livet med dem, deres adfærd,træningen med dem, deres anatomi og ernæringsmæssige behov. 

Jeg er uddannet pædagog og har efterfølgende taget flere uddannelser i den retning: 1. årig diplomuddannelse i psykologi, diplomuddannelse i ledelse samt en 3 årig systemisk behandleruddannelse fra DISPUK.

I sommeren 2014 afsluttede jeg en 3. årig uddannelse til professionel hundeadfærdskonsulent og instruktør ved ALPHA hundeadfærdscenter. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig til examineret hundemassør hos MAGTOR i Hinnerup, kranio-sakral tereapeu hund/hest, energetisk myofascial terapeut, QT og veterinær ernæring. Se mere på www.magtor.dk og på www.fysiologiskhundemassage.dk

I privaten nyder jeg livet med den elskelige Cavalier Vega, min tre farvede aussie Halley og så selvfølgelig husets humørbombe aussieen Mira - i daglig tale Milde Mi.

Jeg har engang løbet enormt meget, og roet meget kajak. Jeg holder kontakt med vandet via vinterbadning i Jomsborg, som er vinterbadeklub på badeanstalten Den Permanente i Århus og holder af at løbe kortere ture med hundene i Friisjenborgskoven. 

I 2004 år siden kom jeg til skade med mit knæ, blev opereret og var mere eller mindre sygemeldt et års tid efterfølgende. En oplevelse, der satte mit daværende liv i perspektiv, og jeg har gjort mig mange refleksioner over stort og småt siden - og mange forandrende valg er truffet. Knæet har det stort set godt nu - lidt bøvl og smerter når jeg strammer aktivitetsniveauet, men jeg slap billigt og er, efter at skulle lære at GÅ påny, bare glad for at ha´ min førlighed....... En surealistisk oplevelse iøvrigt - at skulle lære at GÅ......

Vil du i kontakt med mig - så kan jeg træffes på: sys@horex.dk

Kig dig omkring på siden - og go´ vind.

Sys og Ann Vad Steffensen | Landsbækvej 90, 8450 Hammel - Danmark | Tlf.: 29472250 | ann@horex.dk